Opcje przeglądania
Dostępność
Cena
Nowość
Promocja
 

Worki próżniowe do pakowania żywności i non-food

Pakowanie próżniowe, to najpowszechniejsza i najtańsza metoda pakowania produktów spożywczych oraz non-food. Pakowaczki mają dwojaką konstrukcję; komorowe (droższe w zakupie tańsze w eksploatacji) i bezkomorowe (zewnętrzne). Metoda próżniowego pakowania (lub z możliwością dogazowania gazu obojętnego) w woreczkach PA/PE pozwala na przedłużenie okresu przydatności do spożycia 3 do 5-krotnie w stosunku do tradycyjnych metod pakowania. Pakowanie próżniowe ma zastosowanie w zakładach produkcji spożywczej (mięso, wędliny, nabiał, ryby, wyroby garmażeryjne), w sklepach, lokalach gastronomicznych, również w domu. W lokalach gastronomicznych metoda próżniowa ma zastosowanie w technice kulinarnej „sous vide”.

Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium