Kategorie
Dostępność
Ocena
Cena
- od do
Promocja
Talerze z pulpy trzciny cukrowej
Jeśli jesteś właścicielem restauracji, kawiarni, foodtrucka lub firmy cateringowej organizującej imprezy masowe, talerze z pulpy trzciny cukrowej to najlepszy wybór! To nowa i lepsza dla środowiska alternatywa dla talerzy z tworzyw sztucznych. Talerze powstają w przyjaznym dla środowiska procesie produkcji, w którym nie wykorzystuje się żadnych toksyn. Po zmieleniu bagassy formowane są jednorazowe talerze w różnych kształtach - okrągłe, kwadratowe i owalne. Nasza oferta obejmuje talerze w szerokiej gamie rozmiarowej, od małych deserowych po talerze, które pomieszczą posiłki obiadowe, tak aby każdy mógł dopasować odpowiedni produkt do swoich indywidualnych potrzeb. Talerze z trzciny cukrowej dorównują wytrzymałością talerzom wytwarzanym z tworzyw sztucznych, są stabilne i odporne na tłuszcz i wodę. Jeśli sytuacja tego wymaga klient może bezpiecznie podgrzać posiłek na talerzu w kuchence mikrofalowej. Talerze z pulpy są w pełni bezpieczne dla żywności, co potwierdzają certyfikaty, które dołączamy do produktów. Wyróżniająca się estetyka eko talerzy z pulpy to kolejna zaleta, która na pewno nie pozostanie niezauważona przez gości. Talerze z pulpy trzciny cukrowej to również bardzo dobry wybór na imprezy rodzinne takie jak urodziny, spotkania przy grillu czy piknik. Można do nich dołączyć sztućce drewniane i przyjazna środowisku zastawa gotowa ! Wybór talerzy z trzciny cukrowej czyli opakowań biodegradowalnych i kompostowalnych to również ważny krok, który ograniczy negatywny wpływ odpadów opakowaniowych na nasze środowisko.