Nachos - pyszna meksykańska przekąska 0
Nachos - pyszna meksykańska przekąska

Nachos - przekąska dla każdego!

Żywe kolory salsy przeplatają się z chrupiącymi chipsami - Nachos to dzisiaj ulubiona przekąska kuchni meksykańskiej serwowana na wynos w foodtruckach, restauracjach i na wydarzeniach sportowych i choć dzisiejsze nachos przeszły długą ewolucję i serwowane są niemal z wszystkim to  najbardziej popularną wersją pozostaje ta z serem cheddar i papryczką jalapeno. Nachos dają nieograniczone możliwości kreowania potraw z dodatkiem mięsa, a także z wieloma rodzajami serów. Nachos stały się nie tylko przystawką, ale również deserem, składającym się z różnych rodzajów ciasteczek z wieloma słodkimi dodatkami. Będąc tak uniwersalną przekąską, potrawa ta zaspokoi gusta zarówno wegetarian, jak i miłośników mięsnych potraw. Nachos serwowane są zazwyczaj z różnymi sosami i dipami dlatego tacki na nachos z trzciny cukrowej z dwoma przegródkami lub z trzema przegródkami będą świetną opcją do serwowania tych przysmaków na wynos. Mniejsze komory służą do podania jednego lub dwóch sosów, które będą się idealnie komponować z nachosami lub innymi przekąskami.

Tacki z trzciny cukrowej dostępne są w Dis-Pack Opakowania w wersji 2 komorowej i 3 komorowej. Przegrody na tacce separują różne składniki, dzięki temu potrawy nie mieszają się i dobrze się prezentują. Tacka z trzciny cukrowej 2 dzielna lub 3 dzielna sprawdzi się do zapakowania nachos, chipsów, frytek, tacos, sałatek, tortilli, burgerów, pankejków, naleśników i innych słodkich i wytrawnych przekąsek.

Dlaczego najlepszą opcją do serwowania nachos są opakowania z trzciny cukrowej? Szybkie zmiany we współczesnym świecie wymagają opakowań do żywności, które są nie tylko wygodne ale także przyjazne dla środowiska. Jedną z najbardziej zrównoważonych opcji opakowań są jednorazowe tacki z trzciny cukrowej (bagassy). Bagassa to suchy włóknisty materiał, który pozostaje po wyciśnięciu soku z łodyg trzciny cukrowej. Włókna nie stanowią już tylko odpadu ale stały się surowcem do produkcji naczyń jednorazowego użytku. Dzięki ponownemu wykorzystaniu tego odpadu rolniczego tacki na żywność oraz inne opakowania z trzciny cukrowej zmniejszają wpływ na środowisko i dostarczają wiele korzyści dla Twojego punktu gastronomicznego. Tacka Nachos z trzciny cukrowej jako produkt uboczny przetwarzania trzciny cukrowej zapewnia minimalny wpływ na naturalne ekosystemy. Produkcja opakowań dla żywności z trzciny cukrowej jest wysoce zrównoważoną opcją pakowania żywności na wynos, która oszczędza zasoby i zmniejsza emisję dwutlenku węgla. Jedną z wielu zalet tacek z trzciny cukrowej na nachos i inne przekąski jest ich naturalna biodegradowalność. W przeciwieństwie do tradycyjnych opakowań z tworzyw sztucznych tacki nachos 2 dzielne rozkładają się na materię organiczną w stosunkowo krótkim czasie. Tacki 3 dzielne z trzciny cukrowej są wielofunkcyjne, wytrzymałe, nie przeciekają i można ich używać do ciepłych i zimnych potraw. 

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium